Luethan koko sivun ennen tilausta.

Tilauksen mukana olevat tiedot ja dokumentit

Vastaavuustodistusta varten tarvitsemme:

Tilaustavat

Voit tilata sähköpostitse tai postitse:

Sähköpostilla

Skannaa tai ota digikuvat dokumenteista sähköpostin liitteeksi. Huom.: tarkista, että kuvan laatu on riittävän hyvä, jotta kaikki tarvittavat koodit yms. näkyvät selvästi.

Sähköposti: todistus@pakettiautopojat.fi 

Postilla

Voit toimittaa tarvittavat liitteet myös postissa, muista laittaa mukaan myös yhteystietosi.

Pakettiautopojat
Nietostie 3-7 F11
33400 Tampere 

Maksuvaihtoehdot

A: Postiennakko

Todistus toimitetaan postiennakolla jos et erikseen pyydä maksaa ennakkomaksua laskulla. Postiennakko on nopein vaihtoehto saada todistus perille, siksi suosimme sitä. Postiennakon lisämaksu on 9,92 € (8,00 € + 24% alv.).

B: Ennakkomaksu laskulla

Halutessasi voit saada laskun ensin sähköpostilla. Pakettiautopojat postittaa vastaavuustodistuksen  kun lasku on maksettu ja näkyy tilillämme.

C: Yrityksille laskutus

Yritykset saavat laskun vastaavuustodistuksen mukana postitse. Jotta todistus voidaan toimittaa laskulla, tarvitsemme y-tunnuksen. Ilman y-tunnusta tehdyt tilaukset toimitamme postiennakolla.

Toimitusaika

EU-ajoneuvoille vastaavuustodistuksen saa yleensä nopeasti, jopa 2-3 päivässä on usein mahdollista toimittaa kopio todistuksesta sähköpostilla. Alkuperäinen todistus postitetaan kun se on saapunut postitse Suomeen (todistus lähetetään joko postiennakolla heti tai kun ennakkolaskun maksu näkyy tilillämme).

EU:n ulkopuolelta tuotujen ajoneuvojen vastaavuustodistuksen toimitusaika on yleensä noin 2-3 viikkoa.

Toimitusaika lasketaan alkavaksi siitä, kun olet toimittanut kaikki tarvittavat tiedot ja dokumenttikopiot tilausta varten. Kun toimitat kaiken tarvittavan kerralla, aikaa ei kulu ylimääräisiin kyselyihin.

Tapauksesta riippuen toimitusaika voi olla pidempikin kuin edellämainitut - esimerkiksi tapauksissa joissa todistus kyseiseen autoon on hyvin hankala saada, aikaa voi kulua kauemmin.

Kesäloma-aikaan todistusten saaminen Saksasta kestää joskus normaalia kauemmin, kesällä toimitusaika saattaa siis olla pidempi.

Lisätietoa

Laskutamme vain siinä tapauksessa että pystymme toimittamaan todistuksen. Jos todistusta ei ole mahdollista saada ajoneuvoosi, et myöskään maksa mitään.

Kauanko todistus on voimassa, onko todistus varmasti pätevä?

Pakettiautopojat tilaa vastaavuustodistuksesi vain sellaisilta tutkimuslaitoksilta, jotka Traficom hyväksyy. Jos sinulla siitä huolimatta on hankaluuksia todistuksesi kanssa, ota yhteyttä: Pakettiautopojat selvittää asian katsastajan ja tarvittaessa myös Traficomin kanssa.

Takaamme, että todistus täyttää tilaushetken vaatimukset. Jos jostain syystä kuitenkin kävisi niin, että todistus ei kelpaakaan katsastajalle, saat tietysti rahasi takaisin - tämä edellyttää, että toimit kuukauden kuluessa siitä kun todistus on postitettu sinulle. Mene siis katsastukseen heti saatuasi todistuksen. Tämä on suotavaa myös siitä syystä, että lait ja säännöt muuttuvat toisinaan: Pakettiautopojat ei voi ottaa vastuuta lakimuutoksista, jotka tapahtuvat todistuksen toimittamisen jälkeen.